Palvelumme

Kasain kokoaa hyvinvointisi palaset. Monipuoliset palvelumme soveltuvat erilaisiin elämäntilanteisiin. Kanssamme saat energiaa elämään ja rentoutta arkeen.

Palvelumme

Palvelumme tuovat iloa arkeen, energiaa elämään ja rentoutta tekemiseen. Tutustu palveluihimme.

Laadukkaat ja inhimilliset valmennus- ja terapiapalvelumme tuovat arkeen ja elämään energiaa, rentoutta, stressinhallintaa ja helpotusta. Palvelumme sopivat hyvin esimerkiksi sinulle, jos haluat työkaluja suorittamisen ja stressin hallintaan tai itsetunnon kohottamiseen. 

Tuomme arkeesi mielen ja kehon terveyttä, pysyviä muutoksia elämäntapoihisi, parempia ruokailutottumuksia sekä turvallista ja innostavaa liikuntaa. 

Kasainin palvelut on tarkoitettu meille jokaiselle.

Kasain kokoaa hyvinvointisi palaset - Me tarjoamme inhimillisiä terapia- ja valmennuspalveluita. Palvelumme on suunniteltu kaikenlaisille ihmisille. Meiltä löydät myös verkkokurssin suorittajille, enemmän rentoutta, vähemmän suorittamista, joka tarjoaa apua rennompaan elämään.
Kasain tarjoaa inhimillisiä, monipuolisia ja laadukkaita valmennus- ja terapiapalveluita. Palvelumme sopivat esimerkiksi suorittajille ja ihmisille, jotka haluavat arkeensa lisää rentoutta..

Lisää rentoutta arkeen -valmennus

Kun iltaisin istahdat sohvalle tuntuuko, että viereesi istuvat myös tutut ystävät – stressi, suorittaminen ja arjen ahdistus? 
Nämä kolme vierustoveria voivat viedä arjesta ilon ja estää rentoutumisen. Mikäli tuo kolmikko on sinulle liiankin tuttu on tämä valmennus sinua varten.
Saat rinnallesi motivoivan ja myötätuntoisen tuen sekä keinoja stressinhoitoon, itsetuntemuksesi parantamiseen ja rentouden löytämiseen.

Valmennuksesta on hyötyä sinulle, joka kärsit esimerkiksi:
suorittamisesta,
energian puutteesta,
stressistä tai
vaikeuksista rentoutua.

Voit valita kahdesta valmennuspaketistamme:

Vaihtoehto 1: 

Valmennus toteutuu 4 viikon sykleissä livenä tai Zoomin välityksellä. Tapaamme kerran viikossa. Mikäli tapaamisiin sisältyy livetapaamisia, tapaamisiin voidaan liittää liikuntaharjoitus kuten kävelyä, joogaa, lihaskuntoa tms. Liikunnan on tutkimuksissa todettu olevan avuksi muutoksen teossa.

Hinta 280€ / 4 viikkoa

Vaihtoehto 2: 

Yksittäiset tapaamiset. Tämä sopii niihin tilanteisiin, kun haluat oman ajan jolloin tulet kuulluksi, haluat keskustella ja saada sysäyksen eteenpäin, mutta et koe pidempää valmennusta tarpeelliseksi.

Hinta 80€ / kerta

Ratkaisu- ja voimavarakeskeinen lyhytterapia antaa työkaluja arjen ongelmien ratkaisuun. Palvelumme on suunniteltu kaikenlaisiin arjen tilanteisiin.

Ratkaisu- ja voimavarakeskeinen lyhytterapia

Ratkaisu- ja voimavarakeskeinen lyhytterapia on matalan kynnyksen tehokasta ja voimaannuttavaa terapiaa. Palvelu sopii myös valmennukselliseen työskentelyyn kun sinulla on kehitys- ja muutostoiveita.

Viitekehykseni on ratkaisukeskeinen, mutta hyödynnän työssäni tarvittaessa ja asiakkaasta riippuen muitakin osaamisalueitani, kuten itsemyötätuntoa, arvotyöskentelyä ja mindfulness-tietoisuustaitoja. 

Tapaamiset on mahdollista järjestää myös etänä Zoom:n kautta.

Terapia sopii sinulle, joka kaipaat apua:
 ongelmallisen tilanteen jäsentämiseen,
omien voimavarojen tunnistamiseen sekä
ratkaisujen löytämiseen.

Tarjoushinta 55€ / tunti. (norm. 80€)

Ratkaisu- ja voimavarakeskeinen valmennus auttaa sinua pääsemään tavoitteisiisi

Ratkaisu- ja voimavarakeskeinen valmennus tai sparraus

Ratkaisu- ja voimavarakeskeinen työskentely on tehokasta, turvallista sekä voimaannuttavaa. 

Viitekehykseni on ratkaisukeskeinen, mutta hyödynnän työssäni tarvittaessa ja asiakkaasta riippuen muitakin osaamisalueitani, kuten itsemyötätuntoa, arvotyöskentelyä ja mindfulness-tietoisuustaitoja. 

Tapaamiset on mahdollista järjestää myös etänä Zoom:n kautta.

Palvelu sopii sinulle, joka kaipaat:
ajankäytön, priorisoinnin tai ison kuvan hahmottamisen haasteisiin
ajatusten, tavoitteiden tai motivaatiotekijöiden selkeyttämiseen
itsetuntemuksen kehittämiseen
jaksamisen parantamiseen

Tarjoushinta 55€ / tunti. (norm. 80€)

Elämäntapa- ja ravintovalmennus joka suunnitellaan sinun tarpeisiisi. Palvelumme antaa sinulle eväät omassa elämänmuutoksessasi onnistumiseen.

Ravinto- ja elämäntapavalmennus

Haluatko löytää tasapainon ruokavalioosi?
Etsitkö tukea ja oppeja terveellisestä ruokavaliosta, elämäntavoista ja pysyvästä painonhallinnasta? Jos haluat elämääsi lisää energiaa ja rentoutta, Kasain ravintovalmennukset ovat sinua varten!
Ravinto- ja elämäntapavalmennuksemme perustuvat tasapainoiseen ruokavalioon, jonka opit itse koostamaan, sekä hyviin elämäntapoihin, jotka tukevat arkesi tarpeita.

Ravinto- ja elämäntapavalmennuksiin tarjoamme eri sisältöisiä paketteja.

Lisätietoja saat ottamalla yhteyttä valmentajaan. 

Joogaterapia auttaa saamaan kehon ja mielen tasapainoon.

Joogaterapia ja joogaohjaus

Kasain joogaterapia tarjoaa yksilöllistä terapiaa kehon ja mielen terveyden ylläpitämiseksi ja sairauksien parantamiseksi lääkkeettömästi mm. joogan avulla. 

Joogaterapiassa terapeutti suunnittelee sinulle yksilöllisen, juuri sinun tarpeitasi palvelevan harjoituksen. Lyhyitä harjoituksia tehdään päivittäin kotona itsenäisesti ja edistyessäsi harjoitusta muokataan tarpeidesi vaatimalla tavalla.

Aiempaa kokemusta joogasta et tarvitse.

Joogaterapia auttaa sinua muun muassa:
kipujen poistamisessa,
tukilihasten kehittämisessä sekä
liikkuvuuden ja tasapainon parantamisessa.

Hinta 50 € / tunti

Tarjoamme myös yksityistä joogaohjausta.

Aloittelijan pakettitarjous: 200€ / 5 kertaa (norm. 250€)

Lisätietoa joogaterapiasta

Yleensä terapia koostuu kolmesta (3) – viidestä (5) tunnin (1h) mittaisesta tapaamisesta, joista ensimmäinen kerta koostuu haastattelusta ja harjoitteista, jossa kartoitetaan tarpeesi. Tapaamisen jälkeen saat kirjalliset ohjeet ja/tai videon omasta harjoituksesta. Harjoituksesta tehdään sinun aikatauluihisi sopiva, jotta mahdollisuus päivittäiseen harjoitteluun olisi olemassa. Käytännössä tämä tarkoittaa lyhyttä (n. 15 – 30min.) rennosti tehtävää harjoitusta. Harjoitusta on tarkoitus tehdä seuraavaan tapaamiseen saakka, jossa teemme tarvittavat muutokset harjoitukseen edistymisesi myötä.

Tapaamiset voidaan pitää esim. kuukauden välein, toki tarpeen mukaan myös lyhyempi (viikoittainen) tai pidempikin tapaamisväli on mahdollinen.

Tapaamiset voidaan toteuttaa etänä Zoomin kautta, livenä Hämeenlinnassa tai asiakkaan kotona, mikäli asut Hämeenlinnassa, Janakkalassa tai Hattulassa. Näistä live-tapaamiset ovat suositeltavin vaihtoehto.

Kasain kokoaa hyvinvointisi palaset - Me tarjoamme inhimillisiä terapia- ja valmennuspalveluita. Palvelumme on suunniteltu kaikenlaisille ihmisille. Meiltä löydät myös verkkokurssin suorittajille, enemmän rentoutta, vähemmän suorittamista, joka tarjoaa apua rennompaan elämään.
Vieritä ylös