Verkkokurssi suorittajille

Verkkokurssi suorittajille -Enemmän rentoutta, vähemmän suorittamista on verkkokurssi rennompaan elämään. Tämä kurssi antaa sinulle avaimet merkityksellisempään ja rennompaan elämään. Kurssilla saat uutta tietoa, oppeja ja oivalluksia, sekä työkaluja elämääsi.

Enemmän rentoutta, vähemmän suorittamista
on verkkokurssi rennompaan elämään. 

Kurssilla hoidamme stressiä, opimme tunnistamaan suorittamiskäyttäytymistämme sekä sen taustoja ja vaikutamme omaan käytökseemme rakentavalla tavalla. 

Kurssin valmentajana toimin minä, Anna-Maria Kasanen – 35 vuotias muutosvalmentaja ja suorittaja itsekin. Olen lisäksi joogaan, mindfulness-tietoisuustaitoihin, itsemyötätuntoon ja ratkaisukeskeisyyteen erikoistunut personal trainer, kokenut hoitoalan ammattilainen sekä pian valmistuva lyhytterapeutti. Suorittajuus ja burnout ajoivat minut muutosvalmennuksen maailmaan ja olen nyt koonnut vuosien oppini sinulle merkitykselliseksi kurssiksi täynnä työkaluja ja mahdollisuuksia oman arjen parantamiseen.
Kokemuksen tuomalla varmuudella voin sanoa, että suorittaminen on tuskin katoava ominaisuus meissä, mutta se on hallittavissa. Suorittajapuolen voimaa voi pienentää ja suorittamista vähentää niin paljon, että arki ja elämänlaatu paranevat merkittävästi. Samalla  itsetunto paranee, rentous lisääntyy ja elämänilo kasvaa.

Voit tilata sähköpostiin ilmoituksen, kun kurssi on myynnissä.


Mitä kurssi sisältää: 

Tekstejä, audioita, videoita sekä ihania pieniä harjoituksia sisältävä kurssi on jaettu stressinhoidon, suorittamisteemojen ja merkityksellisen elämän aiheita käsitteleviin moduuleihin.

Kurssi sisältää myös yhteisiä livejä jolloin pääset vuorovaikutukseen muiden kurssilaisten sekä valmentajan kanssa.

Lisäksi suljetussa Facebook-keskusteluryhmässä voit vaihtaa ajatuksia muiden kurssilaisten kanssa.

 

Kesto ja julkaisuaikataulu:

Kurssi kestää 6 viikkoa. Uusi kurssijulkaisu ilmestyy kurssialustalle kahdesti viikossa, tiistaisin ja perjantaisin.

Uusi kurssi alkaa elokuussa!

Voit tilata sähköpostiin ilmoituksen, kun kurssi on myynnissä. Tilaa sähköposti tästä!

Uusi kurssi alkaa elokuussa!

Tilaa sähköpostiin ilmoitus, kun kurssi on myynnissä.

Vieritä ylös