Verkkokurssi suorittajille

Verkkokurssi suorittajille -Enemmän rentoutta, vähemmän suorittamista on verkkokurssi rennompaan elämään. Tämä kurssi antaa sinulle avaimet merkityksellisempään ja rennompaan elämään. Kurssilla saat uutta tietoa, oppeja ja oivalluksia, sekä työkaluja elämääsi.

Enemmän rentoutta, vähemmän suorittamista
on verkkokurssi rennompaan elämään. 

Kurssilla hoidamme stressiä, opimme tunnistamaan suorittamiskäyttäytymistämme sekä sen taustoja ja vaikutamme omaan käytökseemme rakentavalla tavalla. 

Kurssin valmentajana toimin minä, Anna-Maria Kasanen – 36 vuotias muutosvalmentaja ja suorittaja itsekin. Olen lisäksi joogaan, mindfulness-tietoisuustaitoihin, itsemyötätuntoon ja ratkaisukeskeisyyteen erikoistunut personal trainer, kokenut hoitoalan ammattilainen sekä pian valmistuva lyhytterapeutti. Suorittajuus ja burnout ajoivat minut muutosvalmennuksen maailmaan ja olen nyt koonnut vuosien oppini sinulle merkitykselliseksi kurssiksi täynnä työkaluja ja mahdollisuuksia oman arjen parantamiseen.
Kokemuksen tuomalla varmuudella voin sanoa, että suorittaminen on tuskin katoava ominaisuus meissä, mutta se on hallittavissa. Suorittajapuolen voimaa voi pienentää ja suorittamista vähentää niin paljon, että arki ja elämänlaatu paranevat merkittävästi. Samalla  itsetunto paranee, rentous lisääntyy ja elämänilo kasvaa.


Mitä kurssi sisältää: 

Tekstejä, audioita, videoita sekä ihania pieniä harjoituksia sisältävä kurssi on jaettu stressinhoidon, suorittamisteemojen ja merkityksellisen elämän aiheita käsitteleviin moduuleihin.

Kurssi sisältää myös pääsyn yhteiseen suljettuun Facebook-ryhmään, jossa pääset vaihtamaan ajatuksia muiden samanhenkisten kanssa. Ryhmässä pidetään ajoittain myös livejä ja julkaistaan teemaan sopivaa tietoa.

Kesto ja julkaisuaikataulu:

Voit aloittaa kurssin juuri silloin, kun se sinulle sopii!

Kurssi kestää 7 viikkoa ja uusi julkaisu ilmestyy kurssialustalle neljän päivän välein.

Materiaali on käytössäsi kahden kuukauden ajan aloituspäivästä alkaen.

Hinta: 79€

Vieritä ylös