/>

Opi stressinhallintakeinot jotka auttavat vähentämään liiallista suorittamista…

…ja lisäämään tyytyväisyyttä itseen, mielenrauhaa sekä rentoutta tekemiseesi, jotta energiaa riittää myös muuhun, kuten iloon ja läsnäoloon läheisten kanssa.

Verkkovalmennus suorittajille -Enemmän rentoutta, vähemmän suorittamista on verkkovalmennus rennompaan elämään. Tämä valmennus antaa sinulle avaimet merkityksellisempään ja rennompaan elämään. Valmennuksessa saat uutta tietoa, oppeja ja oivalluksia, sekä työkaluja elämääsi.

Enemmän rentoutta, vähemmän suorittamista

Verkkovalmennus

Mielenrauhan ja rentouden tavoittelija, tämä matalan kynnyksen lempeä valmennus on sinulle. 

Olet selvästikin kyllästynyt siihen, että arkesi on väsyttävää, ilotonta suorittamista. Ja siihen, että annat kaikkesi töissä eikä jaksaminen riitä vapaa-aikaan, omiin juttuihin ja läsnäoloon läheisten kanssa. Olet varmasti tympääntynyt myös loputtomiin to do-listoihin, kiireiseen oloon ja vaikeuteen rentoutua. 

Nyt on muutoksen aika. 

Olen luonut Enemmän rentoutta, vähemmän suorittamista -verkkovalmennuksen avuksi juuri sinulle joka haluat lisätä elämääsi rentoutta ja mielenrauhaa. Tämän valmennuksen avulla itsemyötätuntosi tulee vahvistumaan ja energiaa säästyy sinulle aidosti merkityksellisiin ja iloa tuottaviin asioihin, kuten omaan aikaan ja lempeään läsnäoloon läheisten kanssa.

Enemmän rentoutta, vähemmän suorittamista -menetelmä toimii näin

Enemmän rentoutta, vähemmän suorittamista -valmennus koostuu erilaisista moduuleista: 

Valmennus starttaa stressinhoidolla, sillä stressitasojen laskeminen on muutoksen edellytys. Opit myös yksinkertaisia stressinhallintakeinoja joilla helpotat stressiä nopeasti. 

Sitten jatkamme hyvin mielenkiintoiseen suorittamisen maailmaan, jolloin opit ymmärtämään itseäsi sekä vaikuttamaan tehokkaasti mutta lempeästi liialliseen suorittamiseen ja vaativuuteen.  

Viimeinen moduuli on erittäin pysäyttävä, silmiä avaava sekä merkittävä. Se käsittelee arvomaailmaasi ja auttaa ymmärtämään mikä on sinulle aidosti merkityksellistä ja mitä konkreettisia tekoja haluat tehdä, ja mikä tärkeintä, minkä tekemiseen et enää halua valuttaa energiaasi.

Valmennuksen esittely

Valmennus on käytännönläheinen, hyvin lempeä ja voimaannuttava kokonaisuus. Jo valmennusmateriaalinen kuunteleminen on rentouttava kokemus. Valmennus sisältää äänitiedostoja, videoita sekä tekstejä. 

Valmennus ei ole perinteinen verkkokoulutus jossa päntätään vaikeasti ymmärrettäviä latinankielisiä termejä, sitoudutaan valtavan suureen ponnistukseen ja tehdään hiki hatussa tehtäviä. Eei. Sehän olisi taas yksi suoritus lisää. Materiaalit ovat kestoltaan lyhyitä, joten sinun ei tarvitse viettää pitkiä aikoja koneen äärellä. Sinun ei tarvitse myöskään istua koneen ääressä lukemassa tekstimateriaaleja, vaan voit kuunnella ne suurelta osin. Vaikka sohvalla tai iltalenkillä.

Tämän valmennuksen avulla

  • Opit stressinhallintakeinoja joilla helpotat stressiä nopeasti.
  • Opit ymmärtämään itseäsi sekä vaikuttamaan tehokkaasti mutta lempeästi liialliseen suorittamiseen ja vaativuuteen. Opit parempaa käyttäytymisen säätelyä.
  • Opit itsemyötätuntoa sekä tervettä itsekkyyttä. 
  • Opit ymmärtämään mikä on sinulle aidosti merkityksellistä, mitä konkreettisia tekoja haluat tehdä, ja mikä tärkeintä, minkä tekemiseen et enää halua valuttaa energiaasi. 
  • Lisäät arkeesi rentoutta ja mielenrauhaa. 
  • Saat lisää energiaa ja jaksat taas tehdä sinulle iloa tuottavia asioita ja olla lempeästi läsnä läheisillesi.

Mitä muut ovat sanoneet Enemmän rentoutta, vähemmän suorittamista valmennuksesta, materiaaleista ja minusta valmentajana…

Kuulostaako hyvältä?

Tervetuloa mukaan! Nyt on sinun hyvinvointisi aika.

Valmennus kestää 7 viikkoa ja uusi julkaisu ilmestyy alustalle neljän päivän välein. Saat sähköpostiisi ilmoituksen. 

Materiaali on käytössäsi kahden kuukauden ajan aloituspäivästä alkaen.

Hinta: 79€

Meillä käy myös liikuntaedut

Pystyt lunastamaan valmennuksen myös sähköisellä liikuntaedulla. (ePassi, Eazybreak, Edenred, Smartum)

Etsi palveluntarjoajaksi Kasain Oy, suorita maksu. 

Ota näytönkuva vahvistussivusta ja lähetä kuva sähköpostin liitteenä osoitteeseen info@kasain.fi

Lähetämme sinulle tämän jälkeen linkin, jolla pääset kirjautumaan Enemmän rentoutta, vähemmän suorittamista – verkkovalmennukseen.

Kuka minä olen?

Valmentajana toimin minä, Anna-Maria Kasanen – 36 vuotias sertifioitu valmentaja ja suorittaja itsekin. Olen myös kokenut hoitoalan ammattilainen, ratkaisukeskeinen lyhytterapeutti ja joogaan, mindfulness-tietoisuustaitoihin sekä  itsemyötätuntoon erikoistunut  personal trainer.

Burnout ajoi minut muutosvalmennuksen maailmaan ja olen nyt koonnut vuosien oppini sinulle merkitykselliseksi valmennukseksi täynnä työkaluja ja mahdollisuuksia oman arjen parantamiseen.

Kokemuksen tuomalla varmuudella voin sanoa, että suorittaminen on tuskin katoava ominaisuus meissä ihmisissä, mutta se ON hallittavissa. Suorittajapuolen voimaa voi pienentää ja suorittamista vähentää niin paljon, että arkesi ja elämänlaatusi paranevat merkittävästi. Samalla  itsetuntosi paranee, rentous lisääntyy ja elämänilosi kasvaa. 

Olen tästä elävä esimerkki. Samoin lukuisat tyytyväiset asiakkaani.

Vieritä ylös
lataa ilmainen

"14 tapaa helpottaa ylivireyttä, liiallista stressiä ja jatkuvaa suorittamista" -opas

liity samalla uutiskirjelistalle ja saa ajantasaista tietoa palveluista ja hyvinvointivinkkejä sähköpostiisi.

lataa ilmainen

"14 tapaa helpottaa ylivireyttä, liiallista stressiä ja jatkuvaa suorittamista" -opas

liity samalla uutiskirjelistalle ja saa ajantasaista tietoa palveluista ja hyvinvointivinkkejä sähköpostiisi.